Quantcast

El centre penitenciari tanca el taller de lectura amb l'escriptor Albert Villaró

L'estudi de la novel·la 'Blau de Prússia', de l'escriptor, Albert Villaró, ha centrat el taller de lectura que ha organitzat el centre penitenciari, i del qual aquest dijous s'ha celebrat la darrera sessió. El taller, com a prova pilot, s'emmarca en les activitats organitzades per la direcció del centre en la política de formació i entreteniment adreçada als reclusos i, en aquesta ocasió, s'ha comptat amb la col·laboració del col·lectiu Portella.

Al taller han participat quatre reclusos, que en les dues primeres sessions han llegit la novel·la i n'han treballat els seus conceptes i continguts amb el suport de Roser Suñé i Imma Tomàs, del col·lectiu Portella. Aquest dijous, en la darrera sessió, s'ha comptat amb la participació d'Albert Villaró, qui ha respost a les diverses preguntes dels interns respecte a les motivacions i les tècniques que l'autor ha utilitzat per escriure aquesta novel·la. 

En aquest sentit, Villaró ha explicat que ell sempre escriu sense seguir un guió preestablert i que la novel·la es va creant a mesura que es va redactant. Totes les parts implicades en aquest taller: centre penitenciari, autor, interns, i els membres del col·lectiu Portella han valorat molt positivament la iniciativa.