Quantcast

Puigdemont respon al requeriment del Govern perquè torni a la legalitat "Entès"

"Demanes diàleg i et responen posant el 155 sobre de la taula. Entès". Amb aquest únic "tuit", el president de Catalunya, Carles Puigdemont ha respost al requeriment que el president del Govern, Mariano Rajoy, li formulava aquest dimarts "a l'empara de l'article 155 de la Constitució".

< blockquote class = "twitter-tweet" data-lang = "ca">

Demanes Diàleg i et responen Posant el 155 Damunt la taula. Entesos.

& mdash; Carles Puigdemont (@KRLS) 11 octubre 2017

< p>

El missatge de Rajoy, això sí, s'oficialitzava quan a primera hora de la tarda, el cap de la Generalitat rebia el burofax amb la petició del Govern i amb un termini fixat dilluns que ve per confirmar si en la seva compareixença de dimarts, Puigdemont va declarar la independència, i en aquest cas, se li urgeix a "revocar" la decisió i "restaurar l'ordre constitucional".

a falta d'una resposta oficial del Govern, el número dos d'Puigdemont, Oriol Junqueras també ha utilitzat Twitter, per criticar el requeriment formulat pel govern i que activa l'article 155 de la Constitució.

Presid. Rajoy, un diàleg sincer és el prec de la comunitat internacional i el que espera Catalunya, no la confrontació i noves amenaces

& mdash; Oriol Junqueras (@junqueras) 11 octubre 2017

< p>