Quantcast

Diàleg dins la legalitat i respecte als drets fonamentals de les persones

Després que el cap de govern, Toni Martí, reconegués que havia parlat per telèfon amb les dues parts i negués haver-se ofert com a mediador a Mariano Rajoy, la tarda de dimecres s'esperava un posicionament del govern andorrà sobre la qüestió catalana i espanyola.

El cert és que en la compareixença del ministre portaveu Jordi Cinca després del consell de ministres el que ha expressat és la preocupació de Martí per la situació política catalana, perquè els vincles amb Espanya i Catalunya, són enormes. Cinca també ha declarat que “tota noticia que estigui vinculada al diàleg els produirà satisfacció, i ha puntualitzat que aquest diàleg ha d'estar subjecte a unes regles dins el marc constitucional espanyol i amb respecte als drets fonamentals de les persones”.