Quantcast

Facebook i Instagram col·lapsen en diversos països

Facebook i tots els seus serveis, inclòs Instagram , han patit un col·lapse en el seu web al llarg de la tarda d'avui, sent impossible l'entrada dels seus usuaris a la plataforma. Segons informen diverses fonts, aquesta caiguda es deu a una sèrie de tasques de reparació del propi servidor intern central.

De moment, l'empresa no s'ha pronunciat ni ha publicat cap comunicat al respecte. Són diversos els països que pateixen aquest col·lapse, acumulant-se les crítiques per part d'usuaris. Les queixes han arribat també als mesuradors de caigudes com Outage Report o Down Detector , que avisen que hi ha ja milers de reports que avisen de la caiguda d'aquests serveis. < / span>

No obstant això, Messenger , l'aplicació de missatgeria instantània de Facebook, si que està operativa.