Quantcast
viernes, 19 febrero 2021 23:36

Previa UEFA Woman Champions League: el Atleti a la heróica

FC Barcelona – Avaldsnes IL: Les blaugrana busquen rematar, més si és possible, el pas a vuitens de final. Rep a l'equip noruec després d'endossar-li un quatre a zero en la seva visita a Noruega. El Barcelona, ??molt superior al seu rival, no li va deixar cap opció a l'anada, i s'espera que sigui semblant a la tornada.
Per a aquest duel, el Barcelona no podrà comptar amb les lesionades Aitana Bonmatí, Fabiana Simoes i Line Røddik.

el Avaldsnes, per la seva banda, arriba a la cita en el punt culminant de la temporada, ja que està a punt d'acabar una Lliga noruega en la qual ocupa la segona posició.

Wolfsburg VfL – Atlètic de Madrid Femení: les matalasseres viatgen a Wolfsburg amb un resultat complicat que de moment posa molt complicat el pas a vuitens de les de Villacampa. El tres a zero de l'anada fa que la remuntada sigui complicada, però les noies del Atleti no es donen per vençuts, ni de bon tros, van amb molta il·lusió, ganes, i fe en la remuntada a Alemanya.
Les convocades per a aquest partit per part de l'Atlètic de Madrid són:

Lola Gallardo, Paraluta; K. Robles, Pereira, M. Cazalla, Menayo, Jucinara, Alexandri, Kaci; Angela Sosa, A. Sampedro, el Sr. Corredera, Meseguer, V. Calligaris; Ludmila, Soni, Esther i C. Baptista.