Quantcast

Dia de la Hispanitat: Llista dels museus que són gratis aquest dijous

Aquí tens la llista dels 16 museus estatals que es podran veure gratis aquest dijous, així com altres museus importants del país en què es pot estalviar diners en l'entrada seguint uns simples passos.

museus Gratis el 12 d'octubre.

Tant a la capital com a la resta del territori diferents museus s'han sumat a aquesta iniciativa , que a més amplien el seu horari i ofereixen activitats extraordinàries. Són els següents: Museu del Vestit, Museu Nacional d'Arts Decoratives, Museu Sorolla, Museu Arqueològic Nacional, Museu Nacional d'Antropologia, Museu Cerralbo, Museu Nacional del Romanticisme, Museu d'Amèrica -tots ells a Madrid-, Museu del Greco i Museu Sefardita (Toledo), Museu Nacional d'Art Romà (Mèrida), Museu Nacional i Centre d'Investigació d'Altamira (Santillana del Mar, Cantàbria), Museu Nacional d'Arqueologia Subaquàtica (Cartagena), Museu Nacional de Ceràmica i Arts Sumptuàries «González Martí »(València) i Museu Nacional d'Escultura i Museu Casa de Cervantes (Valladolid) .

Altres opcions per guardar.

El resta de l'any també es pot accedir als museus amb menor cost o fins i tot gratis. L'accés al Museu del Prado és lliure de dilluns a dissabte entre les 18:00 i les 20:00, i els diumenges i festius de 17:00 a 19:00. Et pots estalviar els 10 euros de l'entrada al Reina Sofia anant els dilluns, dimecres i dissabtes a partir de les 19:00, i els diumenges de 13.30 a 19:00. Al Thyssen pots estalviar els 12 euros de l'entrada si es visita els dilluns entre les 12:00 i les 16:00. Igual que durant el Dia de la Hispanitat, en general no cal pagar l'entrada als museus el 18 d'abril (Dia Internacional dels Monuments i Llocs), el 18 de maig (Dia Internacional dels Museus) i el 6 de desembre (Dia de la Constitució Espanyola). L'entrada és gratuïta qualsevol dia de l'any per a menors de 18 anys, estudiants entre 18 i 25 anys i jubilats.

Altres museus amb ofertes especials

En el cas dels museus de Barcelona, ?? CaixaForum , el preu són 4 euros, és gratuït per als clients de Caixa Bank . El preu per a la Fundació Joan Miró és de 12 euros, però hi ha tarifes reduïdes de 7 euros per a jubilats i entrada gratuïta per als menors de 15 anys. El museu de Art Contemporani , amb un preu de 10 euros (permet anar al museu tantes vegades com vulguis durant un mes), tot i que surt gratis a menors de 14 anys ia un preu de 8 euros a estudiants.

En altres ciutats com Bilbao, el Guggenheim té un preu habitual de 13 euros. En canvi, els nens menors de 12 anys entren gratis i els estudiants menors de 26 anys i jubilats paguen 7.50 euros. A València, el Institut d'Art Modern , l'entrada és gratuïta els divendres de 19:30 a 21:00 hores i els diumenges, a més dels dies 18 de maig i 9 d'octubre. El Museu Picasso de Màlaga també ofereix passis gratuïts les dues últimes hores d'obertura dels diumenges i, a Figueres, el Teatre-Museu Dalí ofereix tarifes reduïdes a 10 euros a estudiants i jubilats i els nens menors de 8 anys entren gratis.

Notícia elaborada amb informació del portal expert en descomptes en línia, Cuponation