Quantcast

Rufià utilitza fotos de les càrregues policials de l'1-O per reclamar l'actuació de mediadors


Un dimecres més, la intervenció de Gabriel Rufián, d'ERC, al Congrés, ha trencat amb tots els clàssics, per oferir un nou espectacle. Si fa unes setmanes exhibia una impressora des del seu escó, en aquesta ocasió, sembla haver-la utilitzat, per exhibir a l'hemicicle diverses fotografies de ferits l'1-0. Amb elles ha acusat el Govern de "resoldre les coses a cops" i ha demanat la intervenció de mediadors per resoldre la situació a Catalunya.

En la seva intervenció, Rufián ha presumit de l'actuació del Parlament d'aquest dimarts , que suspenia la declaració d'independència unilateral, en favor del diàleg, i ha atacat al Govern. Així, alhora que treia les imatges de dues persones que van patir lesions a la cara, després de les càrregues policials, durant la celebració del referèndum il·legal de l'1 d'octubre, s'ha preguntat. "Creu vostè que és fàcil estendre la mà a aquells que van enviar a salvatges als carrers de Catalunya a apallissar a la nostra gent? La resposta és no".

. @gabrielrufian < / a>: Creu vostè que és agradable estendre la mà als responsables d'això? La resposta és no pic.twitter.com/svlUtZeHuq

& mdash; Esquerra Republicana (@Esquerra_ERC) 11 octubre 2017

< div>

Amb la seva intervenció, Rufián ha tornat a elevar la temperatura del debat al Congrés i el portaveu del Govern, Íñigo Méndez de Vigo, ha demanat al portaveu d'ERC que els independentistes "tornin a la llei" perquè serà l'únic escenari en què l'Executiu els proposarà un "diàleg sense data de caducitat ".