Quantcast

El 1×1 dels partits de classificació del Mundial de Rússia: dimarts

Portugal 2-0 Suïssa

Els Campions d'Europa certificar el seu pas directe en l'enfrontament directe. Els portuguesos van estar fins en el partit i en el minut 40, gràcies a un gol en pròpia es van posar per davant. Ja en el 57, Silva va donar la total tranquil·litat als lusitans

França 2-1 Bielorússia

Els gals van certificar el seu primer lloc de grup gràcies als gols de Griezmann i de Giroud. La derrota de Suècia, va aplanar encara més si és possible aquest primer lloc i va donar una mica de tranquil·litat a la subcampiona europea.

Holanda 2-0 Suècia

Holanda va guanyar a Suècia, però no va ser suficient per passar per la diferència de gols entre tots dos combinats. Un doblet de Robben a la primera part donava esperances als tulipes amb somiar, amb l'heroica. Robben, en roda de premsa va anunciar la seva retirada de la selecció després de no entrar en repesca.

Bèlgica 4-0 Xipre

No obstant jugar-se res, Bèlgica es va donar un festí davant Xipre amb un gran Hazard. El jugador del Chelsea va anotar dos gols, el seu germà anotava el segon i Lujaju al 78 va tancar el compte.

Resta de resultats

Estònia 1-2 Bòsnia

Gràcia 4-0 Gibaltar

Hongria 1-0 Illes Fèroe

Letònia 4-0 Andorra

Luxemburg 1-1 Bulgària