Quantcast

Blanca Suárez abandona el ros i aposta per una cabellera castanya

Blanca Suárez un cop més ens sorprèn amb un dels seus canvis de look . La intèrpret ha dit adéu a la seva cabellera ice blonde i ha compartit una publicació on podem veure-la amb una cabellera castanya.

La actriu madrilenya ja havia anticipat aquest canvi de look fa uns dies , quan va compartir una fotografia al centre de bellesa Ratlla , on ja s'intuïa que apostaria per una tonalitat més fosca a la que va portar a la presentació de la nova gamma antipol·lució de Germaine de Capuccini.

Renúncia així a un color atrevit que, sobretot, és difícil de mantenir . La madrilenya va haver de sotmetre a un procés de decoloració, cosa que danya el pèl i que el fa més fràgil. Per mantenir aquest tipus de cabell sa, és r ecomendable aplicar condicionador i mascareta sovint .