Quantcast

Argentina no es mereix tenir Messi a les seves files

Argentina està de sort. Mai millor dit. S'ha classificat de forma directa i això gràcies al fet que té el millor jugador de tots els temps. Un futbolista que ha hagut d'aguantar el inaguantable per part dels mitjans de comunicació argentins, que han carregat injustament contra Messi per no liderar una selecció en la que cap jugador és capaç d'entendre com juga el 10 del Barça ni tampoc el que proposa Sampaoli .

Precisament vull centrar-me abans al seleccionador i exentrenador del Sevilla abans que en el injust paper d'alguns mitjans del país. Considero d'una banda injust que es critiqui l'actual seleccionador argentí per dues coses: primer, que no té ni els mitjans necessaris per confeccionar una plantilla que s'emmotlli al que proposa. Sampaoli, tot i portar l'Argentina al Mundial, encara no ha trobat la tecla per trobar els jugadors necessaris que responguin a la seva idea de jugar pressionant la sortida de pilota, sortir jugant des del darrere i atacar conservant la possessió de la pilota. < / p>

d'altra banda, igual que no té un equip massa equilibrat i que se sosté pel seu llarg nombre d'atacants decisius, tampoc té temps per posar en pràctica el que practica en els entrenaments. Sampaoli està obligat a realitzar experiments convocatòria després convocatòria per veure que combinació presenta major química. I el resultat és un equip que no té les idees clares i que és sobrepassat per qualsevol rival que posi un mínim d'intensitat en els partits.

Ara sí, al fil de la qüestió, sobre els càntics dels jugadors després de finalitzar el partit. La reacció dels futbolistes al vestidor no serà la més adequada, d'acord, encara que té una clara justificació. Des de la derrota amb el Brasil per 3-0, els periodistes argentins no han fet altra cosa que fer pestes sobre els jugadors, difamant, menyspreant i insultant-de manera totalment injusta i irrespectuosa.

Leo Messi ha estat cap de turc per part d'aquesta premsa crítica, pels motius explicats en el primer paràgraf i també per la decisió de "portar-se als seus amics". A Mascherano amb prou feines li posaven a caure d'un ruc, a Agüero li demanaven jubilació anticipada i pel que fa a altres jugadors, se'ls demanava el seu cap. Demanaven el cap dels jugadors que millor comprenen a Leo. O potser el comprenen millor Benedetto o Lautaro Acosta?