Quantcast

Ordino acull una mostra fotogràfica i de realitat virtual sobre el patrimoni natural del planeta

La sala La Buna acull del 12 al 26 d'octubre la mostra 'Horitzons', de Ray Vüilsen, que s'inaugura aquest dijous a les vuit del vespre, segons informa el comú d'Ordino. L'autor utilitza la fotografia i la realitat virtual per fer una reflexió sobre la conservació del patrimoni natural i cultural del planeta, amb deu fotografies en format panoràmic que reflecteixen la diversitat d'ecosistemes i maneres de viure al món.

El muntatge inclou un dispositiu de realitat virtual amb ulleres i pantalla per visionar algunes de les imatges que s'exposen en 360°. Vüilsen vol portar l'espectador a una experiència immersiva que permeti la connexió entre la natura i l'ésser humà, una conciliació entre el món interior i la realitat exterior. 

L'autor, que ha comptat en aquesta mostra amb el suport del comú d'Ordino i del Govern, ha dedicat gran part del seu treball a la fotografia com a eina educativa i posa el focus de l'exposició en el públic d'edat escolar.