Quantcast

La revista satírica francesa 'Charlie Hebdo' se burla del independentismo catalán en su portada

La polèmica 'Charlie Hebdo' ha dedicat la seva última portada al moviment independentista català, i com sol ser habitual, amb una forta dosi de crítica i acidesa. En aquesta ocasió, el seu titular no té pietat "Independentistes. Els catalans, més ximples que els corsos", i està acompanyat d'una vinyeta que presenta els catalans com uns independentistes corsos armats i encaputxats que llancen un missatge "Exigim un debat".

https://twitter.com/ARREBULLADO/status/918024744263397376

Més enllà de la il·lustració principal, la revista es burla del discurs català en seva editorial i es pregunta "Com que hi ha uns 200 idiomes a Europa, per què no crear 200 nous països ?. en aquest sentit afegeix" la independència és legítima per alliberar-se de la tirania o l'opressió. De què destinació tràgica volen alliberar-se els catalans avui en dia?