Quantcast

David Bustamante té de nou el cor ocupat

Des que finalitzés la seva relació fa uns mesos amb Paula Echeverría, David ha trobat de nou l'amor. L'afortunada ha estat la presentadora Ares Teixidó, amb la qual podria estar ja vivint en un àtic que Bustamante té a Pozuelo de Alarcón, Madrid, segons publica la revista 'Lecturas'. Fins al moment, cap dels dos ha confirmat ni desmentit la notícia.

La bomba! David Bustamante refà la seva vida al costat de Ares Teixidó & # 128.558; Us ho expliquem tot en exclusiva pic.twitter.com/Ya190O475j

& mdash; Lectures (@Lecturas) 11 octubre 2017

Tot i que la presentadora té la seva residència a Barcelona, ??aprofita qualsevol moment per passar temps amb el exconcursant d' 'Operación Triunfo 1'. La parella es va conèixer el passat setembre a la presentació de la nova temporada de la cadena de televisió 'Telemadrid' i des d'aquest moment, haurien mantingut contacte continu.

Per la seva banda, Paula Echevarría explicava en la seva recent aparició pública, la situació que vivia amb el cantant. "L'evolució en el meu matrimoni és que, de moment, no hi ha evolució. De moment, estic separada, però físicament. Ens portem molt bé. Tenim una millor relació de la que els mitjans dieu. I això sempre ho he dit". < / p>