Quantcast

Els Pallars, 11 d'octubre 2017: ES DEMANA UNA MILLORA EN LA XARXA DE LLUM

En Consell Comarcal del Pallars Jussà ha aprovat, en l’últim ple, l’adhesió al manifest que s’ha facilitat des del Consell Comarcal del Pla d’Urgell en relació als micro talls i als talls prolongats de llum. En el cas del Pallars Jussà durant la forta nevada del passat mes de març, molts municipis i petites poblacions van tenir afectacions greus, arribant a patir talls de llum de fins a quatre dies de durada.

Un altre dels punts importants del ple ha sigut l’adhesió a un manifest on es denuncien les carreges i la repressió policial que va viure Catalunya durant les votacions de l’01 d’Octubre.

En el ple s’ha donat a conèixer la renúncia del conseller comarcal Marc Peró. La renuncia, forma part d’un acord de partit pactat a principis de legislatura. L’acord consisteix en un canvi de càrrec, a mitja legislatura el regidor de Sant Esteve de la Sarga, Ivan Castells, adopta el càrrec de Marc Peró, regidor de la Torre de Capdella.

Parlen al vídeo: CONSTANTÍ ARANDA, PRESIDENT CONSELL COMARCAL PALLARS JUSSÀ