Quantcast

Rivera demana al Govern que apliqui l'article 155 mentre Iglesias treu importància al que ha passat al Parlament

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha assegurat que "p odem aturar aquest cop a la democràcia amb més democràcia", i per això considera que "ha arribat el moment d'actuar sense excuses , sense dreceres, sense mediacions internacionals ". Creu que el Govern ha d'aplicar l'article 155 de la Constitució per convocar eleccions a Catalunya. "Que un conflicte entre catalans se solucioni entre catalans a través de les urnes", explica.

& # 128.253; @Albert_Rivera Com Puigdemont no pot ser el president hem de resoldre això entre catalans votant en les urnes #GolpealaDemocracia pic.twitter.com/kvOLQBeMvn < / a>

& mdash; Ciutadans (@CiudadanosCs) 10 octubre 2017

Per al líder de Podem, Pablo Iglesias, que ha passat aquest dimarts al Parlament no pot resumir-se que Puigdemont ha declarat la independència, i per això demanen a Rajoy que "assumeixi el diàleg, les vies polítiques i escolti també a Europa"

Puigdemont no ha declarat la independència. Demanem a Rajoy que assumeixi el diàleg, les vies polítiques i escolti també a Europa & # 128.071; pic.twitter.com/BmgbvFs7th

& mdash; Pablo Iglesias (@Pablo_Iglesias_) 10 octubre 2017

< p>