Quantcast

Creixen els rumors sobre l'estat crític de Carmen Sevilla

La mítica actriu espanyola, que el proper 16 d'octubre complirà 87 anys, es troba en estat crític en una residència d'Aravaca (Madrid), on roman ingressada des de fa gairebé tres anys. La salut de la intèrpret, que pateix Alzheimer, ha empitjorat durant els últims mesos. Així ho han afirmat diversos mitjans.

Des que ingressés en el citat centre, especialitzat en la malaltia, no ha sortit i les seves visites han estat restringides. Sevilla és una de les actrius més prestigioses i estimades del cinema espanyol, i càrrega sobre l'esquena més de 50 pel·lícules i programes de televisió.

El seu veritable nom és María del Carmen Galisteo i es va casar en dues ocasions, la primera el 1961 amb el músic Augusto Algueró, amb qui va tenir un únic fill, August José Algueró de 53 anys . El seu segon enllaç es va celebrar el 1985 amb l'empresari cinematogràfic Vicente Patuel, amb qui es va dedicar a la cria d'ovelles en una explotació ramadera a Herrera del Duc (Badajoz).

Per contra, Algueró ha desmentit aquestes informacions i assegura que la seva mare "està estupenda". "És mentida, és fals tot el que s'està dient", assegura el primogènit al Espanyol .