Quantcast

Joer Embiid, que ha jugat menys que Joan Carles Navaroo a la NBA, renova per 148 milions

Renovació important per Sixers. Joel Embiid renova per als pròxims cinc anys a canvi de 148 milions de temporada. Contracte arriscat per a un jugador que no ha arribat a jugar ni mitja temporada a l'NBA. Aquesta extensió podria arribar a l'anomenat supermáximo si Embiid aconsegueix entrar: en algun dels millors quintets de la Lliga la propera temporada o si és nomenat MVP. Si això succeís, el seu contracte s'elevaria als 178 milions.

En el cas contrari, i si les lesionjes segueixen perjudicant el pivot, per sort, per als Sixers, aquests 148 milions estan condicionats . S'ha preparat un seguit de clàusules que funcionaran depenent del nombre de partits que disputi Embiid al llarg d'aquesta temporada.

Embiid ha demostrat, en tan pocs partits, ser un superclasse i que pot estar cridat a ser una de les futures figures de l'NBA. Si el camerunès té la sort que no ha tingut aquest any amb les lesions, aquest contracte podria valerlo. Al contrari, si té la mala sort de jugadors com Oden, Philadelphia s'ha arriscat part del seu futur si això no surt bé.