Quantcast

GIGI X Maybelline: Gigi Hadid llança una nova línia de maquillatge al costat de Maybelline

La model ha volgut emprendre un nou projecte en la seva carrera professional. Després de col·laborar amb les firmes més exclusives de moda, desfilar pels millors dissenyadors del planeta o ser ambaixadora de diverses marques, ha decidit aventurar-se en el món de la cosmètica.

Gigi ha col·laborat al costat d'una de les majors firmes de maquillatge, Maybelline.

la firma americana ha volgut donar un avançament en el seu compte d'Instagram amb algunes imatges i vídeos del que serà la pròxima col·lecció creada al costat de la model. Han deixat veure el logotip de la marca , així com alguns dels colors de les barres de llavis amb la pròpia Gigi com a protagonista.

al seu torn, la top ha publicat al seu compte personal d'Instagram una foto al costat de tota la gamma de productes que pròximament veuran la llum. Aquesta foto ens deixa apreciar amb major amplitud els productes de la col·lecció, on no només apareixen barres de llavis, sinó també ombres d'ulls en diferents tonalitats i una infinitat de llapis labials.

< p>

Encara no s'ha comunicat la data del llançament , però esperem que no es molt tard. Estem ansiosos per veure la nova col·laboració #GigixMaybelline i provar tots els seus productes.