Quantcast

Carlos Herrera estrena nou format de debat a Televisió Espanyola

Carlos Herrera torna a Televisió Espanyola 18 anys després, i ho fa amb un nou programa de debat que analitzarà la situació social del país i en el qual, a priori, no es debatrà sobre l'actualitat política, que actualment centra els seus focus a Catalunya.

El presentador d' 'Herrera en Cope' arrencarà amb aquest nou format a partir d'aquest diumenge 15 d'octubre a les 22:00. La productora Zebra Productors és qui porta les regnes de la producció del 'Com ho veus?', Que pretén implantar un format interactiu amb èxit a nivell internacional que vol fusionar la televisió i el fenomen de les xarxes socials. en un mateix espai de debat. A través de l'aplicació gratuïta que pretén donar a conèixer el programa, es podrà saber en temps real que opinen els espectadors.

D'altra banda, el programa comptarà amb convidats de tots els àmbits que participaran en el debat contestant a les preguntes que es formulin i intentaran predir sobre el que opinen, de manera que serà un joc en el qual participaran els convidats, tot això abans de revelar que pensa l'audiència a través de l'aplicació i des de les xarxes.

L'element característic d'aquest programa serà la connexió amb quatre famílies, procedents de diferents punts d'Espanya, que faran de "veu del poble" i que opinaran sobre el que s'està debatent al plató, amplificant la opinió ja existent en xarxes també.

L'aplicació porta el nom del programa, 'Com ho veus?', I es pot descarregar per iOS i també en Android.

la forma de fer-se amb l'app de @comoloves_tve és aquesta. Aviat a la pantalla !!! pic.twitter.com/7rgMQ7ir24

& mdash; carlos herrera (@carlosherreracr) 10 octubre 2017

< p>