Quantcast

Els Mossos blinden el Parlament de Catalunya

Davant la compareixença aquesta tarda del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, els Mossos han confirmat que tanquen al públic durant tot el dia per motius de seguretat, el parc de Ciutadella de Barcelona, que és on es troba la seu del Parlament.

La policia autonòmica ha situat diversos furgons policials davant de les entrades del parc i també al costat del parlament.

A causa d'aquesta mesura, l'Assemblea Nacional Catalana ha anul·lat la concentració que havia convocat al parc de la Ciutadella amb l'objectiu d'envoltar el Parlament. La manifestació serà finalment al Passeig de Lluís Companys, on es troba l'edifici en el qual té la seva seu el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

< p>

els Mossos han recordat que durant la multitudinària manifestació de diumenge, en contra de la independència de Catalunya ia favor de la unitat d'Espanya, un grup de persones va violentar una porta d'accés a la Ciutadella i es va dirigir en actitud hostil fins al Parlament. < / p>