Quantcast

Xoel López anuncia portada i data de llançament del seu proper àlbum

Xoel López ha revelat algun dels detalls del que serà el seu catorzè disc . Somnis i pa (Esmerarte – ? Altafonte, 2017) veurà la llum el proper 17 nov i el seu primer avançament, Jaguar < / i>, estarà disponible en plataformes digitals a partir de divendres que 13 d'octubre .

l'àlbum, que ha estat gravat a Madrid , comptarà amb deu temes que ajudaran a "reconstruir el periple" de l'artista gallec, com indica la seva agència de comunicació.

Després de més de vint anys de trajectòria musical -primer com Deluxe i més tard com Xoel-, la música de Xoel López es defineix per ser un exercici de llibertat creativa i alhora un capítol gairebé biogràfic que acumula temes reconeguts com Terra o tot el que et mereixis .

La gira nacional de Somnis i Pa -sense dates tancades de moment- arrencarà el proper mes de març , però abans, Xoel viatjarà a Medellín (Colòmbia) ia Guadalajara (Mèxic). L'àlbum -que també s'editarà a Mèxic, Colòmbia i Argentina- estarà format pels següents temes: Jaguar, Cometa, Insomni, Fruits, Madrid, Serpes, Primavera, Llot, Bales i Dorm .

A més, Xoel acaba d'estrenar Ballaràs estels sota el mar (2017, EspasaEsPoesía), el seu primer poemari.