Quantcast

Els Mossos busquen l'ultra responsable d'una nova agressió al metro de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han obert una instigació d'ofici per identificar el jove que aquest diumenge propinava un cop de peu al pit a un altre passatger del metro de Barcelona, ??d'origen sud-americà.

segons es pot veure al vídeo penjat a les xarxes socials, un grup d'ultres discutia amb un altre usuari del suburbà, quan de sobte, l'home vestit amb una samarreta blava de la selecció absoluta de futbol intentava copejar-li amb el cap i després amenaçar-lo i dir-li vaig a per tu "li donava un cop de peu al pit, i aquest aconseguia congerle del peu.

[ALERTA & # 9888; & # 65.039;] És busquin Testimonis d'1 nova agressió reportada a la L2 del metro de Barcelona feta per 'un grup d'espanyolistes pic.twitter.com/pCXMmpRKhu

& mdash; Jordi Borràs (@jordiborras) 8 octubre 2017

Segons apunten alguns missatges de Twitter, un dels acompanyants de l'agressor va ser gravat fent una salutació feixista en manifestació contra la independència que va recórrer el centre de Barcelona, ??diumenge.