Quantcast

Fran Álvarez reapareix per parlar del calvari que va patir amb la col·laboradora de Telecinco

"Estic aprenent a viure una nova vida que és molt bonica. He deixat la mala vida a després parell mirar-la i aprendre que no vull tornar aquí". L'exmarit de la col·laboradora de Salvame ha explicat la seva versió de la història. Fran Álvarez assegura que Belén Esteban va fer negoci de les "8 ruptures" que van viure tots dos.

La passada nit, Fran Álvarez acudia al plató de Viva la vida per a realitzar una de les entrevistes més intimides de la mà de Toñi Moreno. El cambrer, que portava diversos anys sense aparèixer a la pantalla, ha reaparegut per donar la seva versió dels fets. "Betlem ha parlat més de les meves addiccions i les seves me les atribuïa a la meva". Una cosa que a Álvarez li va doldre causa de la seva fill ia la seva família

El que va ser el marit de la de Sant Blai va relatar que deixo de treballar perquè Betlem no volia que es relacionés amb gent del món de la nit. El que comporto a una perduda de treball i arribo a dir que li havia de demanar diners al seu pare per poder agafar un autobús.

Durant l'entrevista, hi va haver algun que altre comentari a les xarxes que apuntaven a un tracte desigual de Toñi Moreno a Fran i Belén i arribo a justificar-los amb el "por ".

#VivaLaVida39 Per Toñi, el de Fran era addicio, el de Betlem, problema.

& mdash; Juan mm (@jumonmu) 8 octubre 2017

< p>

Toñi, molt fluixa l'entrevista a Fran, et podies haver lluït i fer un entrevistón. Es nota la por que li teniu a Betlem. # vivalavida39

& mdash; CT (@cynthiamlg) 8 octubre 2017