Quantcast

El 1×1 de la Jornada 5 de la Lliga Iberdrola

La jornada 5 de la Lliga Iberdrola ens deixa aquests resultats:

dissabte 7 d'octubre

Saragossa CFF 0-1 Sevilla Femení : Un gol de Martina Piemont (Sevilla) en el minut 4'va ser suficient per desarmar el Saragossa i que el Sevilla s'alcés amb la victòria. Tres punts que li han sabut a glòria al conjunt de Nervión que es posa amb cinc punts i s'allunya una mica dels llocs de descens.

Fundació Albacete 4-1 Real Betis: L'Albacete aconsegueix una important victòria a casa contra el Betis que no va poder amb un Albacete endollat ??des del principi i que ja en el minut 20 'guanyava per dos a zero amb gols de M. Pérez (15') i de Miriam R. (20'). Priscila va aconseguir escurçar distàncies al minut 50'pero no va servir de res ja que en el 76' Carme, i en el 80'Alba Rodó van completar una gran tarda per al Fundació Albacete que es col·loca 7è i en llocs de Copa de la Reina.

València CF Femení 0-1 Atlètic de Madrid Femení: l'últim partit de dissabte que enfrontava València i Atlètic. L'equip matalasser va començar fort, amb un gol matiner, minut 7', d'Amanda Sampedro que va ser anul·lat per fora de joc de la planter. El València no hi era i tampoc va aparèixer, ja que no va tenir ocasions clares ni va generar perill a la porteria de Lola Gallardo. Marta Corredera va anotar en el minut 38' el gol que li donaria al club madrileny la victòria definitiva per seguir disputant-li el liderat al Barcelona, ??amb el que és colíder amb 15 punts. Marta Corredera es va lesionar al minut 71'y va ser substituïda per Esther.

diumenge 8 d'octubre

Santa Teresa CD 1-1 Madrid CFF: El Santa Teresa ha aconseguit un punt important, però no suficient perquè arribi la tranquil·litat a Extremadura, ja que, encara que està fora dels llocs de descens, no està a una distància segura. El Madrid, tot i que ha empatat, s'eleva un lloc a la classificació col·locant 3r i sent, de moment, la sorpresa d'aquesta Lliga Iberdrola. Els gols van arribar de la mà de Jade (Madrid) i Estefa (Santa Teresa).

Reial Societat 1-2 Granadilla Egatesa: Les txuriurdines no acaben d'arrencar aquesta temporada i continuen últimes amb zero punts i, de moment, molt lluny de l'objectiu de copa. El conjunt de canari, per la seva banda, continua el seu ascens i aconsegueix tres punts d'or per aconseguir el seu objectiu, lluitar per la Copa de la Reina. Els gols van ser de María José i Ange N'Guessan, per part del Granadilla, i de Ramajo per al conjunt basc. La diferència es podria haver ampliat si Pisco hagués transformat en gol un penal al minut 60'.

Llevant femení 1-1 RCD Espanyol: El conjunt valencià no va poder aguantar l'avantatge aconseguida en el minut 33' per Charlyn, que els hagués donat una victòria important. L'Espanyol va aconseguir l'empat al minut 96' després que Luana de Lima fiqués un gol que els reportava un punt molt important. El Llevant es posiciona desè a la taula i l'Espanyol novè.

Spoting Huelva 3-1 Rayo Vallecano: L'equip de Huelva va aconseguir una important victòria i va demostrar que aquesta categoria és la seva , ocupant ara el 4t lloc de la classificació i empatant a punts, nou, amb Madrid i Athletic. Els gols que li van donar la victòria al conjunt blanc i blau van ser d'Anita i Francisca Lara en dues ocasions. Per la seva banda el Rayo no va poder amb un demolidor Sporting i només va poder maquillar el resultat amb el gol d'Ángeles al 85'.

Athletic Club Femení 1-2 FC Barcelona: Mertens i Mariona li van donar al Barcelona la victòria en la primera mitja hora de partit, i tot i que Cirauqui va apropar al conjunt basc en el minut 33' no va ser suficient perquè el Barcelona es portés tres punts que el col·loquen primer, per gol average, empatat a punts amb l'Atlètic de Madrid.