Quantcast

Aquesta setmana s'estrena la pel·lícula 'La sort dels Logan' Vols dues entrades?

Aquest dijous, 12 d'octubre, s'estrena a Espanya 'La sort dels Logan', la pel·lícula dirigida per Steven Soderbergh, i que està protagonitzada per Channing Tatum, Adam Driver, Daniel Craig , Farrah Mackenzie o Riley Keough, entre d'altres.

En protagonista, Jimmy Logan, un miner aturat de Virgínia de l'Oest divorciat i sense un duro, idea un pla molt rebuscat per atracar el circuit del Charlotte Motor Speedway durant una carrera de la NASCAR (Associació Nacional d'Automobilisme de Cotxes de Sèrie).

L'acompanyaran en la perillosa gesta seu germà manco Clyde, un veterà de la guerra de l'Iraq, i la seva germana Mellie, un perruquera obsessionada amb els cotxes.

Com els Logan no tenen la perícia necessària per dur a terme l'operació, hauran de buscar ajuda externa per fer aquest cop tan complex i aquí entra en joc l'excèntric expert en demolicions Joe Bang . Només hi ha un petitíssim problema: Bang és a la presó. Així doncs, Jimmy i Clyde ideen un pla per treure-li de la presó durant el temps necessari per volar la caixa forta del circuit i tornar-abans que es donin compte.

el dia de la popular cursa Coca-Cola 600, els Logan aconsegueixen desmuntar el sistema de tubs pneumàtics utilitzat per transportar els milions de dòlars que ingressen els comerciants. Just quan creuen que han donat el cop més increïble de la història de Carolina del Nord, una implacable agent de l'FBI anomenada Sarah Grayson (Hilary Swank) comença tafanejar en l'escena del crim, sospitant de tot i de tots els que es creuen en el seu camí.

Vols entrades gratis per veure 'La sort de Los Logan'?

Sintonitza tots els matins el programa 'Què Morning', de Què! Ràdio . Cada dia sortegem dues entrades dobles. Podràs veure la pel·lícula en diversos cinemes repartits per tot Espanya.