Quantcast

El 1×1 dels partits de classificació del Mundial de Rússia: diumenge

Jornada de tràmit per a les seleccions classificades per al Mundial de Rússia de 2018 en la qual cal ressaltar 03:00 golejades per part d'Alemanya, Polònia i la República Txeca, més i victòria per la mínima d'Anglaterra contra Lituània. El més important tindrà lloc en el dia de demà amb les eliminatòries de Sud-amèrica, on la classificació està en un mocador entre Argentina, Colòmbia i Perú. Aquests van ser els partits més destacats:

Alemanya 5 – 1 Azerbaidjan : Golejada de la Mannschaft a l'Azerbaidjan i rècord de victòries en una fase de classificació premundialista, ostentat fins ara per la selecció espanyola. Ple de victòries – 10 de deu – culminat amb els gols de Goretzka per partida doble, Wagner, Rudiger i Emre Can. Els de Joachim Löw es van complicar el partit a la primera part l'encaixar el gol de l'empat, però van solucionar la trobada amb facilitat. La nota negativa la va marcar Skodran Mustafi, que va haver de retirar-se lesionat als 35 minuts de joc.

Lituània 0-1 Anglaterra : De nou Harry Kane, en estat de gràcia, va tornar a donar-li un triomf treballat a Anglaterra. Aquesta vegada va ser contra Lituània, en un partit en què la selecció dirigida per Southgate no es jugava res, ja que va obtenir el bitllet per a Rússia quan va vèncer a Wembley dijous passat a Eslovènia per 1-0.

Altres partits que es van jugar van ser:

Dinamarca 1 – 1 Romania
Polònia 4-2 Montenegro
Eslovàquia 3 – 0 Malta
Kazakhstan 1 – 1 Armènia
Noruega 1-0 Irlanda del Nord
República Txeca 5 – 0 San Marino