Quantcast

Els Pallars, 9 d'octubre 2017: SOBRE LES 2000 PERSONES AL FESTIVAL 'LO LLUMENER'

Lo Llumener finalitza una segona edició amb molt bona acollida. Al llarg de tot el dissabte unes 2000 persones s’han aproximat al festival per participar en algun dels tallers o espectacles.

Des de l’organització del festival es mostren positius amb els resultats, ja que amb tan sols dues edicions, l’acollida que té el consolida més i el situa com el festival referen de lectura del Pirineu.

Enguany, el festival es centrava amb la caputxeta i el llop, els diferents espais del festival s’han decorat acord amb la temàtica. A la plaça major de Sort, s’hi ha instal·lat una exposició de diferents càpsules creades per artistes locals amb elements referents a la icònica història.

Entre les activitats que han emmarcat el festival s’han realitzat: tallers d’il·lustracions, exposicions, concursos i espectacles. Aquests últims han estat els més aclamats pel públic; des de l’organització es compta que han passat per cada espectacle sobre les 300 persones.

L’èxit d’aquesta segona edició de 'Lo Llumener' garanteix una tercera.

Parlen al vídeo: SANDRA LOBON, FESTIVAL LO LLUMENER – SANDRA LOBON, FESTIVAL LO LLUMENER