Quantcast

Miguel Poveda obre el 35è Festival Narciso Yepes amb un Auditori Nacional ple

El cantant Miguel Poveda, acompanyat a l'escenari del guitarrista Jesús Guerrero i el percussionista Paquito González, ha donat aquest divendres a la nit el tret de sortida al 35è Festival Narciso Yepes Ordino i Fundació Crèdit Andorrà, amb un Auditori Nacional ple, ja que les entrades s'han exhaurit. L'artista ha portat a l'escenari 'Íntimo', un espectacle amb el qual està de gira des del 2014 i que suposa un recorregut no només pel flamenc, sinó també per la copla i la poesia. El públic ha pogut viure un concert ple de sentiment i en què els grans poetes com Federico García Lorca o Miguel Hernández hi han estat presents.

La programació continuarà la setmana vinent, divendres, amb Candy Dulfer. El concert serà també a l'Auditori Nacional a partir de les 21 hores. Completen el programa el musical 'Alícia al país de les meravelles' (15 d'octubre), Record a Narciso Yepes i a la seva guitarra (20 d'octubre) i el Trío Desconcierto, que actuaran a l'església parroquial d'Ordino el 22 d'octubre.