Quantcast

Blade Runner 2049, estrena més destacat de la setmana

Blade Runner 2049

" Jo he vist coses que mai creuríeu … "

Pot ser que sigui una de les produccions més esperades i arriscades de l'any i ja és a les nostres pantalles. La història es reprèn trenta anys després del que ha passat en la primera pel·lícula, dirigida per Ridley SCCOT el 1982 i que va suposar una revolució en el gènere de Ciència Ficció.

En aquesta seqüela, un nou blade runner, l'oficial de la Policia de Los Angeles K, paper que li ve a tomb a l'erràtic Ryan Gosslin, desenterra un vell secret que pot provocar el caos en el que queda de societat. El descobriment de K el situa en la missió de trobar a Rick Deckard, personatge que torna a interpretar Harrison Ford, l'inoblidable 'poli-cia' que ha estat desaparegut durant els últims 30 anys.

La responsabilitat de donar continuïtat a Blade Runner, ha recaigut en mans del director canadenc Denis Villeneuve, autor més que competent que ha signat cintes com Sicario (2015) o l'arribada (2016).

Blade Runner 2049 ha rebut grans crítiques, en què es destaca la seva aclaparadora posada en escena i respecte a l'original, però també hi ha qui diu que decep i titlla la cinta d'avorrida.

Completen el repartiment, Ana d'Armes, Jared Leto, Robin Wright, i un inoblidable Edward James Olmos, entre d'altres.

l'últim vestit

Coproducció realitzada entre Espanya i Argentina que narra la història d'Abraham Bursztein, 1 sastre jueu de 88 anys, interpretat per un impressionant Miguel Ángel Solá, que fuig de Buenos Aires rumb a Polònia, on es proposa trobar a un amic que el va salvar d'una mort segura al final de l'ocupació Nazi.

Contra tot pronòstic, i després de més de set dècades sense tenir cap contacte amb ell, Don Abraham intentarà trobar al seu vell amic i complir la seva promesa de tornar un dia i explicar-li la vida que va viure gràcies a ell .

Comèdia que a mesura que avança el metratge es va convertint en un drama sobre l'holocaust i el perdó. La cinta ha rebut bones crítiques. Dirigeix ??Pau Solarz, guionista d'Històries Mínimes (2002).

la Muntanya Entre Nosaltres

Una aventura extrema en què Kate Winslet i Idris Elba queden abandonats a la seva sort després d'un tràgic accident aeri.

no es coneixen, no saben res l'un de l'altre, són dos desconeguts que han d'establir una relació per sobreviure a la deslligada fúria dels elements en una remota muntanya coberta de neu.

Quan s'adonen que no els va a arribar cap ajuda, emprenen un aterridor viatge a través de centenars de milles de terres inhabitades encoratjant-se mútuament per suportar les dificultats, i donant origen a una inesperada atracció.

Cinta que en més d'un aspecte recorda la inoblidable història d'Viuen, tragèdia esdevinguda en els Andes on ja saben el que va passar i que decep a mesura que el cel·luloide avança.

El teu Millor Amic

Guau! Adaptació de l'aclamat best-seller de W. Bruce Cameron, en la qual s'explica la commovedora i sorprenent història d'un gos molt fidel, que troba el sentit de la seva pròpia existència a través de les vides dels humans als quals ensenya a estimar i riure.

Una aventura familiar dirigida pel guanyador d'un Oscar, Lasse Hallström en la qual destaca el sempre complidor Dennis Quaid.