Quantcast

Les vuitenes Jornades de cinema espanyol arrenquen dimarts vinent

Les VIII Jornades de cinema espanyol arrencaran la setmana vinent amb la projecció de la pel·lícula 'Chico y Rita', de Fernando Trueba. Serà el dimarts dia 10 a les 20 hores als cinemes illa Carlemany.

Aquestes jornades s'emmarquen en la tardor cultural que organitza l'ambaixada d'Espanya i inclouen un total de sis pel·lícules entre els mesos d'octubre i novembre. A la projecció de 'Chico y Rota' hi serà present el director, Fernando Trueba, i també hi prendrà part en aquesta sessió inaugural l'ambaixador espanyol, Manuel Montobbio.

Ja el dia 17 d'octubre es projectarà 'Donkey Xote', en sessió infatil a les onze del matí, també amb la presència del director, José Pozo, i a la tarda, a les 20 hores, es podrà veure 'Truman', de Cesc Gay.

El cicle es completa amb la projecció de 'Las ovejas pierden el tren' d'Álvaro Fernández Armero, el 26 d'octubre; '18 comidas', de Jorge Coira, el set de novembre; i 'Loreak', de José María Goenaga, el 9 de novembre. Totes es podran veure a les 20 hores i a més cal destacar que l'entrada serà gratuïta.

El cicle està organitzat per l'ambaixada d'Espanya amb la col·laboració de cinemes illa Carlemany, Andbank i ArtHotel.