Quantcast

Prèvia 3a jornada de la Lliga Dia 2017: el derbi marca la jornada

La jornada està marcada pel duel entre el Perfumerías Avenida i el Girona . La campiona i subcampiona de la competició es veuran les cares en el xoc més important de la jornada. El partit serà televisat diumenge a la 13 a Teledeporte.

El Uni Ferrol , un altre dels equips que coneix els seus partits per victòries, obrirà la jornada contra l' Estudiants , que segueix afrontant el seu començament complicat de lliga.

Un xoc bastant igualat serà el Nissan Al-Qázeres contra el Cadí La Seu . Tots dos conjunts lluitaran per posicions mitjanes altes de la taula amb l'objectiu d'avançar llocs en la taula

Per la seva banda, el Guipúscoa s'enfrontarà a Formatges el Pastor amb l'objectiu de seguir invicte davant un rival que encara no ha guanyat cap encuetro.

o Lacturale Art Araski o Pajariel Bembibre coneixerà la victòria diumenge que ve. Tots dos conjunts amb el caseller a zero, intentaran sumar la primera per prendre una mica d'aire.

El Gernika-Mann Filter serà un altre dels xocs més igualats de la jornada a més de que porten una trajectòria de resultats parella. L'últim reforç de les vizcainas, Alicia Devaughn, pot ser un factor determinant per a l'esdevenir del mateix.

Finalment el cuer, el Campus Promet rep el Sant Adrià. Partit molt important per a tots dos equips ja que són rivals directes per la salvació. La victòria a la primera jornada fora de casa del conjunt català pot ser un plus extra.