Quantcast

El Decret aprovat pel Govern dóna 'via lliure' a les empreses per treure les seves seu de Catalunya

El Consell de Ministres ha aprovat un Reial Decret Llei que permet a les empreses acordar el canvi de seu social sense sotmetre la decisió a la junta d'accionistes, el que accelera la sortida de Catalunya a les companyies que així ho disposin.

El text, que entrarà en vigor aquest cap de setmana, preveu que els consells d'administració podran decidir aquest canvi de domicili social. Només si els estatuts socials estableixen expressament que el consell d'administració no és competent per a això, caldrà convocar junta d'accionistes, el que retardaria i complicaria la decisió de trasllat.

#EnDirecto & # 9654; El Govern decreta que les empreses podran canviar de seu lliurement. https://t.co/JuR3F7CpCb pic.twitter.com / JFkZ2emjYh

& mdash; EL MÓN (@elmundoes) 6 octubre 2017

< / p>

El portaveu del Govern, Íñigo Méndez de Vigo, ha demanat al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que "torni a la legalitat i que el Parlament torni al diàleg que es va trencar a l'marginar l'oposició".

Preguntat per quan restablirà el Govern el ordre constitucional, Méndez de Vigo s'ha referit al que va dir ahir el president Rajoy: "faré el que hagi de fer i en el moment que em sembli màs oportú '. i les prendrem quan sigui necessari amb fermesa, serenitat i seny "

< a href = "https://twitter.com/hashtag/EnDirecto?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw"> #EnDirecto & # 9654; El Govern reitera el seu missatge al Govern: Per dialogar cal estar en la legalitat, tornin a ella https://t.co/JuR3F7CpCb < a href = "https://t.co/R3aSiixCgE"> pic.twitter.com/R3aSiixCgE

& mdash; EL MÓN (@elmundoes) 6 octubre 2017

< p>