Quantcast

Un ós es passeja en moto pels carrers de Rússia

A Internet hem vist de tot, però ¿un ós muntant amb moto? Això, sens dubte, no és una cosa que es pugui veure cada dia.

Dissabte, els habitants de Siktivkar a Rússia, van al·lucinar quan van veure un enorme ós bru circulant pels carrers de la seva ciutat pujat en una motocicleta. L'animal, segons diferents testimonis, estava encantat de fer una passejada per la ciutat russa.

Nicholas Pasynkov, autor de les imatges, va explicar que estava conduint quan va veure el mamífer assegut al seient lateral de un sidecar. Posteriorment, fonts locals van revelar que tot va ser una estratègia de publicitat amb l'objectiu que la gent pogués veure'ls i visitar un circ on els animals feien el seu propi espectacle. La finalitat de l'acció era la de recaptar diners per a una clínica psiconeurològica infantil.

Les imatges han despertat tota mena de comentaris a les xarxes. Hi ha qui pensa que és una bona idea amb la qual recaptar diners per a un bon fi; per contra, n'hi ha que opinen que es tracta d'explotació animal.