Quantcast

Els nou espanyols que disputaran aquest any la NBA

Amb la marxa de Sergio Rodríguez a Moscou, enguany són nou els espanyols que estaran a la NBA

Pau està davant d'una de les seves últimes oportunitats per aconseguir l'anell, encara que serà una tasca força complicada. La franquícia texana no s'ha mogut bé en l'agència lliure i ha perdut a Jonathon Simmons, peça que havia agafat pes en l'equip. Amb Kawhi Leonard com a referent, els homes dirigits per Greg Poppovich intentaran estar entre els millors de l'Oest i lluitar contra els favorits a guanyar l'anell: Golden State Warriors.

Marc Gasol afrontarà una temporada complicada. Amb les sensibles baixes de Randolph i Allen, els de Tennessee han de començar a reconstruir la seva franquícia a força del pivot i de Mike Conley. En atac ha de sumar més punts, i en defensa mantenir el nivell que el va portar a ser el millor jugador defensiu de la lliga, i, sobretot, evitar les lesions que tant han llastrat als óssos.

< b> Ricky Rubio tindrà una campanya complicada a Utah. L'equip de Salt Lake City va perdre el seu jugador franquícia a l'Agència Lliure i intentaran fer el possible per entrar entre els vuit primers. El base del Masnou haurà de millorar els seus percentatges de tir, assignatura pendent, per assumir els galons que necessiten a Utah davant el buit deixat per Hayward.

Serge Ibaka, després d'aconseguir un gran contracte a Toronto, ha de demostrar que val aquests milions a la pista. Ha millorat les seves prestacions en atac en aquestes últimes campanyes, però, en defensa, no ha estat del tot fi i ha de tornar al seu estil intimidador amb el qual es va donar a conèixer en la millor lliga del món.

Nikola Mirotic haurà de demostrar que val el que ha pagat Xicago Bulls per ell. El hispà montenegrí ha de millorar la seva regularitat per créixer com a jugador. Els Bulls, a priori no tindran un equip competitiu, de manera que pot ser un gran aparador per a una altra franquícies.

Willy Hernangómez intentarà fer-se un lloc en el cinc inicial dels Knicks . Amb el gran rendiment donat a final de temporada i el ser inclòs en el millor quintet de novells, l'exjugador del Madrid intentarà seguir amb la seva progressió en la franquícia de la Gran Poma.

El seu germà, Juancho Hernangómez , haurà d'aprofitar les oportunitats que li donin a Denver per fer-se un forat. En pretemporada està sobresortint i anotant amb facilitat i bons percentatges, encara que com ja se sap, la lliga regular és un món diferent i possiblement no li donin tant pes en el joc.

José Manuel Calderón < / b> té una altra temporada complicada en tenir una forta competència en les rotacions a Cleveland Cavaliers amb Thomas i Rose en l'equip, l'extremeny possiblement no compti amb molts minuts a pista al llarg de la temporada.

Alex Abrines afronta la seva segona temporada amb ganes i il·lusió. El seu objectiu serà mantenir la consistència i seguir tenint efectivitat des del triple. Com a aspecte negatiu aquesta temporada, els fitxatges poden llastrar els minuts que tingui en pista.