Quantcast

Bono qualifica Puigdemont de "segon Tejero" i creu que el seu premi és "veure nens cridant fills de puta a policies"

L'expresident del Congrés i exministre de Defensa, José Bono, ha qualificat al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, de ser "un segon Tejero" per "el cop d'Estat" que ha perpetrat a Catalunya i ha rebutjat qualsevol via de diàleg amb ell.

"Encara que tingui alguna crítica que fer al PSOE, ara cal posar el focus en el segon Tejero, el segon cop d'Estat. de la meva boca no sortirà ni mitja paraula contra PP, PSOE o Ciutadans ", ha assegurat en una entrevista a la Cadena Cope.

José Bono ha deixat clar que no vol que Catalunya es separi d'Espanya i ha mostrat el seu suport al Govern perquè les coses "li surtin bé". Considera un "impudor intel·lectual posar al mateix nivell a Puigdemont que als demòcrates perquè els primers són al xantatge i en el cop d'Estat".

Segons la seva opinió, no és possible " defensar el diàleg entre Govern i Puigdemont perquè està assentat en el xantatge. Puigdemont amb el primer que havia de parlar és amb el jutge per donar compte dels delictes que ha comès i complir la pena ".

< p> Per Bono, Puigdemont té el "trofeu vergonyós de dirigir el procés d'enverinament que ja va començar amb el 'Espanya ens roba'. el seu trofeu de Puigdemont és veure nens cridant fills de puta a policies", ha assenyalat.

Escolta l'entrevista íntegra