Quantcast

Risto Mejide la fa grossa amb un taxista a Madrid

El tema català ha crispat a gran part de la població.

Aquest malestar es va fer patent quan Risto Mejide, presentador de Mediaset, va empunyar el seu telèfon mòbil i retrasmitió en directe una discussió que va mantenir amb un taxista a Madrid. Un gest molt criticat a les xarxes socials i que ha fet que, l'ex jurat d'OT esborrés la seva publicació a l'estona de penjar-la.

Tot va començar, com asseguren des del portal Chic , quan Mejide va pujar al transport públic acompanyat per dues persones més i van començar a parlar en català, fins aquí tot correcte. Pel que sembla, el conductor estava escoltant la ràdio, mitjà des del qual s'estava criticant durament als catalans. En aquest moment el taxista va pujar el volum de la ràdio, i segons explica Mejide al seu bloc, li va demanar " molt educadament " que apagués el transistor. " Heu llogat el servei, però no heu comprat el taxi ". Li va dir l'home.

A continuació, el presentador, segons la seva pròpia versió, va sol·licitar el full de reclamacions, al que el taxista es va negar. Va ser en aquest moment quan Risto armat amb el seu telèfon mòbil, va intentar humiliar el xofer i va començar a gravar.

" Hauria haver-li obligat a fer-ho dins dels meus drets, sense necessitat de res més. Però no ho vaig fer. ho reconec, sóc més humà del que m'agradaria i amb l'escalfament d'un trajecte de 22 minuts en què havia passat tot el que explico a dalt, amb la indignació de veure com havia tractat a la meva companya i com ens havia fet sentir en el camí, no se m'acut res més que agafar el mòbil i començar a emetre en directe mentre el va increpar ", es va disculpar Risto al seu bloc.

el vídeo va rebre duríssimes crítiques en les xarxes i Mejide va decidir esborrar-lo. " Tant de bo m'ho torni a trobar i li pugui demanar perdó a la cara. Com ha de ser. Llàstima que el que viatge per les xarxes no siguin els segons vídeos, els que parlen de reconciliar-se, de no tirar més llenya al foc , de disculpes, sinó els primers ", va reconèixer després del seu error.

Hola. Em dic Risto Mejide i com em crec per sobre de tots, vaig a humiliar un taxista davant els meus seguidors. pic.twitter.com/NwydJdi4OZ

& mdash; Cristian Mas (@ CristianMas86) 3 octubre 2017

< p>