Quantcast

Almenys 19 morts després de ser atropellat un autobús per un tren a Rússia

En declaracions, Rita Shilájova, portaveu del governador de la regió, va assegurar que l'autobús es va calar i es va quedar creuat a la vida del tren mentre la majoria de passatgers dormia. El conductor, a crits, va despertar als ocupants. Uns 30 passatgers van baixar del vehicle i van començar a empènyer l'autobús per treure'l de les vies. En aquest moment el pas d'un tren va destrossar literalment l'autocar.

Shilájova va afegir que els passatgers que havien baixat del vehicle van poder sobreviure al sinistre, per contra, tots els morts es trobaven al seu interior.

L'autobús viatjava des Kazakhstan i transportava passatgers uzbeks i El comboi cobria la ruta Sant Petersburg -Nizhni Novgorod. Segons informen des de pàgines de ABC, el maquinista va activar el fre d'emergència però la distància era insuficient i no va poder evitar la col·lisió