Quantcast

El rocòdrom inspira pintures murals al carrer de Santa Bàrbara d'Ordino

El carrer de Santa Bàrbara d'Ordino, pas soterrani que dona accés a l'aparcament Prat de Vilella, ja incorpora dues pintures murals acabades, proposta que va formar part de les accions paral·leles al programa Ordino Jardins d'Art, certamen que va tenir lloc el primer cap de setmana de setembre.

Segons informa el comú, els autors de l'obra, Juan Manuel González i David Segura (MURAL DSP), han utilitzat la tècnica del grafit i s'han inspirat en la instal·lació del rocòdrom, propera al lloc. Durant 20 dies han fet un mural en tres dimensions en què apareixen uns blocs geomètrics suspesos que són escalats per tres personatges. En el mur del davant també s'ha jugat amb la perspectiva per recrear un pont inspirat en el romànic.