Quantcast

Una pitó intenta devorar a un home però acaba sent el menú principal d'un poble

Els fets han succeït en la localitat de Batang Gansal, subdistricte de l'illa de Sumatra a Indonèsia. Una serp pitó va intentar devorar a un home, però després d'una lluita a mort amb l'humà, el rèptil va acabar sent el plat principal dels vilatans.

La serp, de gairebé vuit metres de longitud, va estar a punt d'acabar amb la vida de Robert Nababan, un guarda de seguretat que es trobava de servei mentre patrullava per una plantació de palmeres.
Quan l'home va intentar capturar-la, la serp es va enroscar en un dels seus braços i va intentar empassar-se'l. Gràcies a l'ajuda d'un altre agent, Nababan salvar la vida, no sense abans passar per l'hospital amb ferides greus. Nababan va perdre la seva extremitat com a conseqüència de la lluita.

Els veïns de la localitat de Batang Gansal no van dubtar a matar l'animal i després cuinar-la, se la van menjar en un banquet que durar diversos dies.