Quantcast

Assegurances de vida que premien el teu esforç

A Espanya la mateixa crisi va fer que aquest sector disminuís però des de l'any 2016 , amb la recuperació, s'ha pogut veure com un 4,49% més dels espanyols opta per comptar amb una assegurança. Amb un assegurança de vida passa el mateix que amb la resta, que no s'ha de deixar per a més endavant. De fet, és una qüestió d'invertir en el present i de preservar la salut per no tenir si més no de recórrer a ell.

Des d'alguns brokers d'assegurances per Internet, com és el cas de Puntoseguro .com , han volgut anar un pas més enllà i optar per motivar els seus clients, o futurs clients, mitjançant un senzill repte. Es tracta de tenir present el fet que aquelles persones que fan exercici solen comptar amb millor salut. Sent així, tots aquells que s'animin a fer exercici ia demostrar-comptaran amb una assegurança de vida més econòmic. Però, com funciona?

En realitat és molt senzill . L'únic que cal fer és registrar-se mitjançant la seva pàgina web. Una vegada que s'accedeix al sistema amb què compten serveix amb tenir qualsevol app que mesuri l'exercici físic que es porta a terme. I quan diem qualsevol és qualsevol perquè aquest sistema està pensat per a qualsevol smartphone, rellotge i, en definitiva, qualsevol dels wareables disponibles al mercat (o el que és el mateix, els dispositius electrònics que es poden incorporar a alguna part del cos del subjecte i que compleix amb una finalitat concreta, com poden ser els esmentats mòbils o també les sabatilles que compten amb un sistema GPS incorporat). Però si no tens wareable no passa res perquè amb la contractació de l'assegurança de vida PuntoSeguro et regala una polsera Xiaomi Miband2 gratis.

Per fer encara més interessant aquest repte, que es troba al Twitter sota el hastag #RetoPuntoSeguro, des de la mateixa pàgina web de la comparativa d'assegurances es pot accedir a les classificacions , de manera que cadascú pot plantejar un repte únicament personal o alguna cosa a un nivell més global, el que sempre resulta motivador i ajuda a seguir amb el propòsit.

en el moment en què la persona que s'ha posat com a meta complir amb aquest repte passa els dotze objectius mensuals se li fa un descompte del 24% quan vagi a dur a terme la renovació de la seva assegurança de vida . Cal dir que aquells que quedin en els tres primers llocs de l'esmentada classificació aconseguiran aquesta pòlissa totalment gratis. Així que aquí hi ha una motivació més per esforçar-se al màxim.

a més de l'opció d'aconseguir un descompte o que la pòlissa arribi a ser gratuïta, també hi ha l'opció de mantenir-se en forma per un mateix i que el premi estigui en ajudar els altres, ja que en lloc d'aplicar el descompte corresponent, els clients que així ho desitgin podran demanar que aquesta comparadora d'assegurances dugui a terme una transferència a favor de l'organització Acció contra la Fam.