Quantcast

Arresten a un encarregat de McDonald per vendre cocaïna amb els menús

Frank Guerrero, de 26 anys i gerent en un restaurant McDonald's del barri del Bronx a Nova York (EUA) va ser arrestat dimecres al matí després que fos descobert venent droga que distribuïa amb les comandes que realitzaven els seus clients.

L'home, encarregat del torn nocturn, venia crack i cocaïna durant les seves hores de treball. Guerrero realitzava les seves vendes tant a l'interior de l'establiment com a l'aparcament del mateix. Després de tres mesos d'investigació, conduïda per un agent infiltrat, Guerrero va ser detingut a les 5 de la matinada de dimecres, en una operació anomenada “Fora de carta”.

En total, l'home va arribar a vendre substàncies per valor de més de 10 mil dòlars entre cocaïna i crack, tal com informa ABC 7 New York.

Guerrero emmagatzemava la droga a l'interior del dispensador de sabó del bany del restaurant. La fiscal especial de Narcòtics, Bridget G. Brennan, va assegurar en un comunicat que “la conducta era tan flagrant que seria còmic si no estigués cometent un greu delicte de narcòtics“, i ha afegit:”demanar 'coca' va adquirir un nou significat en el torn de nit d'aquest McDonald's“.

Després de la detenció del sospitós, les autoritats van efectuar un registre al seu domicili, on van confiscar 200 grams de cocaïna i uns 5.300 dòlars en efectiu. A més es va procedir a la detenció de Leidy Cabral Castell, de 24 anys, parella del sospitós amb el qual té un fill. Va ser en una calaixera de l'habitació del menor on va trobar els diners de les vendes.

Tony Rodríguez, propietari del restaurant, va emetre un comunicat en el qual va dir que “les accions de l'empleat són inacceptables i no seran tolerades a la meva organització”, ha assegurat Rodríguez.

Guerrero s'enfronta a càrrecs per venda i possessió de substàncies estupefaents. Alguns dels seus clients eren menors.