Quantcast

Canvis a Sálvame: La marxa de Matamoros i l'arribada de la germana de Terelu com a nova col·laboradora

Després de molts rumors sobre l'absència de Jorge Javier al programa 'Sálvame Diari' , aquest dimecres , el presentador va fer la seva aparició de nou en el programa acompanyat de la sorprenent notícia del fitxatge d'una nova col·laboradora, Carmen Borrego.

El plató del famós programa de Telecinco es va transformar en una perruqueria. Dins d'un dels assecadors, es trobava la imatge de la figura d'una dona amb la cara tapada per una màscara de la cara de Carmen Borrego . Però no era Carmen qui s'amagava darrere de la màscara, sinó una doble. Segons va aclarir el presentador, la nova col·laboradora no va poder acudir al programa perquè li acabaven de treure els queixals del seny i no estava en condicions d'acudir al plató . La sorpresa dels col·laboradors va ser enorme, però més encara va ser la de la seva germana Terelu.

Tot i que Carme no fa gaire va anunciar que es retirava de la primera línia per recuperar la seva identitat, la incorporació de Borrego arriba amb secció pròpia en el format de Telecinco.

A aquesta sorpresa, se li suma la recent notícia que Kiko Matamoros abandona el programa. Fa temps que el col·laborador avisava sobre la seva possible sortida de 'Sálvame' . La decisió podria haver-se produït per la discussió que va mantenir fa uns dies amb Mila Ximénez a causa del procés judicial que enfronta la col·laboradora amb Makoke. També podria haver influït la notícia del futur embaràs de Laura Matamoros i la seva parella Benji Aparicio .