Quantcast

Segona expulsió, nominacions a la cara i l'entrada d'una jove fan a la casa, avui a 'Gran Hermano Revolution'

L'expulsió de Yolanda, Hugo o Miquel, una nova ronda de nominacions a la cara i la determinant entrada a la casa d'una jove fan de 'GH', centraran els continguts principals de la quarta gala de 'Gran Hermano Revolution' , que Jorge Javier Vázquez conduirà aquest a partir de les 22:00 hores a Telecinco.

En un ambient de divisió absoluta en diversos grups a Guadalix de la Sierra, els nominats Yolanda, Hugo i Miguel coneixeran la decisió de l'audiència sobre qui es converteix en el segon expulsat de la present edició. Després de l'expulsió, els participants hauran de tornar a elegir els pròxims candidats a abandonar el concurs en presència de tots els seus companys. Tot i que la llista dels més votats no serà definitiva fins que l'Alba, jove de Badajoz de 19 anys guanyadora del sorteig setmanal 'Estàs dins', visita la casa amb una missió: salvar un dels nominats.

la gala oferirà un ampli resum de les situacions més destacades de la setmana, període en el qual s'ha vist trastocada la convivència arran de la insinuació de Carlota d'haver estat agredida per Yangyang durant la prova de diumenge passat. Els concursants, en bloc, s'han mostrat crítics amb la concursant oriental, que se sent desconsolada i pràcticament aïllada.

D'altra banda, el resultat del 'joc de la veritat' ha destapat informació sobre les predileccions de els concursants: Dani i Pilar confessen sentir-se atrets per Christian Gabaldón, Mina per Cristian F., ia Rubén, malgrat dormir totes les nits al costat de Miriam, l'atrau Mina. L'última sorpresa, desvetllada aquesta última nit durant la festa, és que a Joan Labory li agrada Maico.