Quantcast

1X1 de la Lliga Dia 2017: jornada 2

La Lliga té ja nou líder: el Perfumerías Avenida. Gràcies al seu diferències anotadores les campiones segueixen a un gran nivell i esperen augmentar el seu liderat en la pròxima jornada davant el Girona.

A-Qázeres 52-83 Perfumerías Avenida

El Perfumerías Avenida segueix amb pas ferm i es converteix en la nova líder de la Lliga Dia després de guanyar amb comoditat a l'a-Qázeres. Laura Quevedo, sortint des de la banqueta, va anotar 15 punts i va capturar nou rebots.

Estudiants 71-84 Girona

El Girona segueix l'estela del Perfumeries i va aconseguir guanyar a Estudiants en un partit força entretingut i en què les madrilenyes no van abaixar els braços en cap moment tot i la complexitat del rival. Astou Traore va ser la millor del partit amb 25 punts i 32 de valoració.

Pajariel Bembibre 56-66 Star Center Ferrol

L'Star Center Ferrol també té el ple de victòries. Les gallegues van sortir en tromba en el tercer quart i amb un parcial de 8-19 van treure la renda necessària per vèncer. Maria Araujo amb 18 punts va ser la màxima anotadora del partit.

Sant Adrià 59-64 Guipúscoa

Finalment, en el quartet que lidera el campionat es troba és el IDK Guipúscoa que va vèncer el Sant Adrià en un partit força igualat i que es va decidir en l'últim minut. Les catalanes anaven per davant, però no van tenir l'encert necessari per sumar la segona victòria a casa. Toch Sarr va ser decisiva per al seu equip i va acabar amb 22 punts.

Cadi La Seu 79-53 Campus Promet

El Cadi La Seu va aconseguir la seva primera victòria en el partit que va tancar la jornada de Lliga. Amb un impecable trobada, no van donar opcions en cap moment al Campus Promet que va aprofitar els errors del rival. Natesha Richards va acabar amb 14 punts i nou rebots.

Gernika Bizkaia 78-58 Formatges el Pastor

El Gernika també va sumar la seva primera victòria al caseller després de derrotar aa Formatges el Pastor per 20 punts. El gran començament dels locals va llastrar el xoc. Maria Pina amb 23 punts i vuit captures va ser la més destacada.

Mann Filter 79-55 Lacturale Araski

El Mann Filter es va estrenar a costa de l'Lacturale Araski en un altre partit bastant desigualadoy que en el tercer quart el va deixar vist per a sentència. Jaklin Zlatanova amb 19 punts i 15 rebots va ser la jugadora més valorada de la trobada.