Quantcast

Així van ser els setzens de la UEFA Women 's Champions League

L'anada dels setzens de final de la UEFA Women 's Champions League va tenir sort dispar per als espanyols. Una de freda i una de calenta, mai millor dit. La calç va ser el Futbol Club Barcelona, ??que va golejar amb solvència i sense problemes a un feble Avaldsnes. Per la seva banda, la sorra va ser per a l'Atlètic de Madrid, que va caure derrotat davant del vigent campió de la competició, el Wolfsburg.

Quant a altres equips favorits. Manchester City i Olimpique de Lió van guanyar els seus respectius partits, mentre que el Montpeller va perdre a casa contra el Zvezda 2005. Per la seva banda, el Chelsea es va emportar el gat a l'aigua davant del Bayern de Munic, tot i que l'eliminatòria està totalment oberta de cara al partit de tornada.

Atlètic de Madrid 0-3 Wolfsburg : Les noies dirigides per Àngel Villacampa van realitzar un partit molt digne i seriós davant l'actual campió. Durant la primera part, la intensitat i el bon futbol van ser claus per somiar amb enderrocar el mur alemany, però poc van poder fer front a la superioritat de les campiones durant la segona part. La tornada serà l'11 d'octubre, i tot i que està gairebé impossible el pas a vuitens, les vigents campiones de la Lliga Iberdrola s'han guanyat el dret a somiar amb passar de ronda.

Avaldsnes 0-4 Futbol Club Barcelon a: Les pupil·les de Fran Sánchez van solucionar amb dos gols en cada part el partit d'anada a Noruega. Els dos fitxatges estrella d'aquest estiu, Lieke Martens i Toni Duggan, van marcar els dos primers gols, mentre que Andressa Alves i Mariona van anotar el tercer i quart gol respectivament, per tancar una golejada que posa el Barça amb peu i mig a quarts.
Medyk Konin 0-5 Olympique de Lió: Golejada del conjunt francès a Polònia davant del Medyk Konin amb gols de Renard, Li Sommer i hat-trick d'Ada Hegerberg.

Montpeller 0 -1 Zvezda 2005 : el Montpeller, un dels equips favorits per guanyar la competició i en el qual milita l'internacional amb l'absoluta espanyola Virginia Torrecilla, va perdre sorprenentment davant del Zvzda amb gol en pròpia de Sembrant.

St.Pölten 0-3 Manchester City : Els citizens van guanyar amb facilitat al SKN St Pölten austríac amb gols de Stokes, Houghton i Parris.

< strong> Fiorentina 2-1 Fortuna: Les italianes es van emportar el partit d'anada amb una victòria soferta i barallada davant el Fortuna amb gols de Vigilucci i Mauro. Bruun va fer el gol de l'equip visitant

Chelsea 1-0 Bayern : Els londinencs es van portar un dels duels més atractius de l'anada dels setzens amb un solitari gol de Spence a el minut deu.

Altres resultats destacats van ser :

Biik-Kazygurt 3-0 Glasgow City
PAOK 0-5 Sparta Praha
Apollon 0-1 Linköping
Gintra 1-1 Zürich
Minsk 1-3 Slavia Praha
LSK 0-0 Brondy
Ajax 1-0 Brescia