Quantcast

Amazon pujarà el preu del seu servei Prime entre 20 i 40 euros

Fins ara Amazon cobra 19.95 euros al mes per aquest "complement" que elimina les despeses d'enviament, redueix els temps de lliurament, donant accés a més a molts altres serveis com Prime Video, que encara que no té tant contingut com la plataforma Netflix, posseeix moltes pel·lícules i sèries originals.

Segons avança Teknautas, la decisió ja està presa i el preu de 'Amazon Prime' pujarà en els pròxims mesos entre 20 i 40 euros anuals. Es podria duplicar i fins i tot triplicar al preu actual. L'única incògnita que no s'ha tancat encara és quan es realitzarà i quin serà la seva quantia final.

Al setembre de 2011 arribava a Espanya el Servei Premium, ara conegut com a 'Amazon Prime', amb un preu de 14,95 euros a l'any. El 2015, va pujar al seu actual preu 19.95 euros / any, mantenint-lo intacte des de llavors. Prime ha anat augmentant amb més serveis com Now o Vídeo , i inclou gairebé el mateix que ofereix en països com França o Alemanya, amb la diferència que allà costa fins a tres vegades més.

En principi i segons publica ADSLZone.net, la pujada de preu tindrà lloc aquest mateix mes d'octubre o passada el Nadal en algun moment del primer trimestre del 2018. A més, també està pendent el moment en què s'aplicarà la pujada als que ja han pagat la subscripció durant un any.