Quantcast

El Govern nega reunions específiques amb l'ambaixada espanyola pel conflicte a Catalunya

El ministre portaveu ha reiterat que la voluntat del Govern és que el conflicte entre Catalunya i Espanya es resolgui per la via del diàleg i, preguntat sobre una possible declaració unilateral d'independència, ha assegurat que és una qüestió sobre la qual Andorra “no hi té ni hi pot tenir cap incidència”, i que ja ho valoraran si arriba el cas, ja que parlar-ne en aquest moment seria fer especulacions.

D'altra banda, i sobre l'afectació que van tenir els talls de carreteres d'aquest dimarts, Jordi Cinca ha dit que el Govern no n'ha fet una valoració explícita, tot i que ha admès que “és evident” que va afectar els transportistes de mercaderies i de passatgers, així com els visitants i els ciutadans que es volien desplaçar. El ministre ha afegit que “són els danys col·laterals que tenen actuacions d'aquesta naturalesa” i ha tret ferro a la qüestió per tractar-se només d'una sola jornada.