Quantcast

L'emotiva carta de Cristiano Ronaldo sobre la seva infància i els seus inicis en el futbol

El crac del Reial Madrid ha escrit una emotiva carta a 'The players Tribune' on compta nombroses intimitats personals i familiars des que comencés en el món de l'esport.

Al llarg del seu text deixa veure que al principi era tot nou per a ell i que tot i els sots que se solen produir en els començaments, tenia ganes de seguir al món del futbol. "El primer dia hi havia un munt de regles que jo no entenia, però em va encantar. Em vaig enganxar a l'organització ia la sensació de guanyar".

El madridista recorda al seu pare, al que crida "El meu representant "i confessa, segons publica el diari 'Marca', no imaginar ara com a pare," viure una experiència similar a la seva aventura amb el seu fill com a protagonista ".
Com molts futbolistes, el portuguès deixa clar que el futbol s'ho ha donat tot, però també l'ha allunyat de casa quan encara no estava realment preparat. Recorda amb nostàlgia alguns dels moments més assenyalats de la seva infància i de la situació per la qual travessava la seva família. "Va significar molt per a mi. Va canviar en mi. Em vaig sentir orgullós. És cert que no teníem molts diners en aquesta època. La vida no era fàcil llavors a Madeira. Solia jugar amb botes velles que heretava del meu germà o que em prestaven els meus cosins . Però quan ets nen, no et preocupa els diners ".

A més, el futbolista es sincera i reconeix que ja als 11 anys sabia que tenia més talent que els altres i per això, va decidir treballar molt més dur que ells. "Jo sabia que era capaç de fer coses en el camp que altres nois de l'acadèmia no podien fer. Recordo la primera vegada que vaig escoltar a un d'ells dir-li a un altre, 'Has vist el que acaba de fer? És una bèstia' ".

Diu sentir-se orgullós quan es va convertir en jugador del Manchester i que va ser un dels moments de màxim orgull per a ell, però sobretot per la seva família. Explica que el seu somni era esbandir al Madrid, aconseguir tots els rècords possibles i esdevenir una llegenda d'aquest club. "Després de 400 partits amb el Madrid, guanyar segueix sent la meva màxima ambició. Ho és tot per a mi. Crec que vaig néixer sent així. Però la sensació quan guanyo ha canviat. Aquest és un nou capítol en la meva vida".

moments com l'última victòria de la Champions a Cardiff, on després del xiulet final, va sentir que havia "enviat un missatge al món", ha estat un dels millors records i moments pels quals ha travessat el crac del Reial Madrid .