Quantcast

TOP-5 d'esportistes sancionats per les apostes

-El últim tennista espanyol

Samuel Rierol Navarrete fa front a una sanció de 1.000 dòlars i vuit mesos de suspensió després d'haver estat culpable de fer 28 apostes de partits. Malgrat que ell no va participar en ells, la Unitat d'Integritat del Tennis (TIU) l'investiga per haver tingut relació indirecta en els mateixos.

Adéu a la professió per les apostes

El cas de Ribeiro no ha estat ni de bon tros l'únic a donar-se en el món del tennis. De fet, també hi ha hagut un altre espanyol que va estar sota sospita pel mateix motiu. Guillermo Olaso va ser sancionat amb cinc anys d'inhabilitació i 25.000 dòlars de multa en 2013.

-Els 12 gols més surrealistes del món

Un dels casos més coneguts en el món del futbol va succeir a mitjans de 2017 de la mà del CD Eldense. El club que aleshores militava a Segona Divisió B va encaixar 12 gols davant el FC Barcelona B. El voluminós marcador va propiciar que fins a vuit futbolistes fossin investigats per posteriorment sancionar amb 40.000 euros. El cas està en arxiu i tot sembla augurar que un grup d'inversors italians van ser els promotors d'arreglar aquesta trobada.

-Fins en la boxa!

al setembre de 2016 sortia a la llum una notícia que no va deixar indiferent a ningú. Poques vegades en el món de la boxa s'havia viscut un cas similar. Michael John Conlan Steve Gerard Donnelly i el britànic Andy Fowler van fer apostes a Rio mentre que estaven en plena competició, justament en els Jocs Olímpics. Tot i que es van lliurar de sanció econòmica, el COI encara els segueix vigilant molt de prop.

-Un entrepà, el motiu d'una gran sospita

A principis de 2017 el porter del Sutton, Wayne Shaw, sorprenia a tots al menjar-se un entrepà mentre estava a la banqueta en l'envit davant l'Arsenal. La notícia va ser utòpica, però la veritat és que poc temps després li van obrir un expedient per estar involucrat en apostes il·legals. El porter va acabar abandonant el club i encara està en el punt de mira.