Quantcast

Sant Julià adjudica per 135.000 euros l'habilitació d'un espai per promocionar Naturlàndia i el ràfting

El comú de Sant Julià de Lòria habilitarà una oficina de turisme destinada a la promoció de l’oferta de Naturlàndia i el ràfting a escassos metres de l’actual, que es troba situada a la plaça Laurèdia. Tal com surt publicat aquest dimecres al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) els treballs per habilitar aquest espai, situat a l’avinguda Verge de Canòlich, 51, serà de 134.971 euros.

Els treballs, segons fonts de la corporació comunal, començaran en breu i és previst que estiguin enllestits abans de finals d’any, ja que no es tracta d’unes obres de gran magnitud, i aniran a càrrec de l'empresa Pidasa Serveis SL. Amb aquest espai des de la corporació comunal es pretén incidir en la promoció de les activitats que es poden dur a terme a Naturlàndia i es concep com una oficina complementària a la que es troba a escassos metres.